DROOM GROOT
LEER VAN FOUTEN
BEGIN
OPSTIP

Durf te

DROMEN.

Creatieve oplossingen

Het maken van nieuwe producten of ideeën geeft ons de energie om elke keer beter te worden. Vernieuwend zijn met unieke oplossingen. OPSTIP Creative Solutions

ONLINE
Webdesign om het verschil te maken. Socialmedia, SEO, Websites en Advertising.
Klik Hier
CREATIEF
Creative design, wij maken uw merk zichtbaar. Video-producties, Logo ontwerp, Nieuwe huisstijl..
Klik Hier
Previous
Next

OP

STIP.

Wij zijn OPSTIP de leukste out of the box denkers uit Groningen. Werken alleen met getalenteerde makers uit de omgeving en niets is onmogelijk. 

De kracht is Groningse nuchterheid.

 

Creatief Ondernemen

OPSTIP is een Digital Media Bureau voor al uw online oplossingen. Voor het maken van een Website tot het ontwerpen van een complete huisstijl kunt u bij ons terecht.

Alles onder één dak zorgt voor een creatief en complete oplossing. Samen met u creëren wij promotie Video's, product Fotografie, Huisstijl ontwerp voor Social Media en nog veel meer..

LEES MEER...

CREATIEF

DOEN WAAR JE GOED IN BENT

Websites bouwen - SEO verbeteren - Logo ontwerp - Huisstijl op maat maken - Fotografie - Video - Concept maker - Business Proposition - Haal meer uit uw Bedrijf met Opstip
Klik Hier

Maatschappelijk betrokken

Dennie van Buuren, een creatieve ondernemer die meer is dan OPSTIP alleen.

Door zijn levenservaring probeert hij de gemaakte fouten in het verleden te gebruiken om Instanties/Hulpverleners te motiveren en enthousiasmeren voor betere hulp/zorg/oplossingen.

Voor TEAM-KIM geeft hij Lessen en Presentaties

JEUGDHULP

ERVARINGSDESKUNDIGE | ONVEILIG OPGROEIEN

Armoede - Geweld - Verslaving - Verwaarlozing - Uithuiszetting - School problematiek - Een beleid die kansloos is - (ex)Jongerenwerker in Midden-Groningen - Presentaties en Lessen

Vanuit een kansloze situatie, naar succesvol...!
Klik Hier

Meer berichten

De ruimte om te verbeteren

WIJ DOEN, WAAR WIJ GOED IN ZIJN. IN OPLOSSINGEN DENKEN, PROBLEMEN GEVEN KANSEN VINDEN WIJ. DOOR FOUTEN MAKEN ZIJN WIJ DE ‘OUT OF THE BOX EXPERTS’ GEWORDEN.

 

Het leven is niet te voorspellen, soms lijkt alles mee te zitten en dan ineens alles tegen. Juist die tegenslagen maakt sterker, als je er tenminste van wilt leren. Op autodidactische wijze zijn wij OPSTIP de leukste, uniekste, eerlijkste, pragmatischte, creatiefste, directste en vaak met de eerlijkste prijs uw beste keuze voor het probleem.  

Elk probleem is anders en heeft een unieke oplossing nodig. Wij zijn een kleine creatieve startup uit Groningen die geen uitdaging uit de weg gaat. Door anders te denken, kun je anders doen. Wij durven Out of the Box te gaan en komen altijd met een Creative Solution.

Voor een opdracht op maat kunt u een aanbieding op maat terug verwachten. Wij werken samen met U en niet voor U, daardoor wordt het geleverde product precies wat u mag verwachten. Door onze eigenwijze en gedurfde manier van aanpakken krijgt u altijd een Uniek product en waar voor uw geld. We komen graag met u in contact.

Contact

Menu

Contact laten opnemen