On Blue Background

Vulm

Samen met Vulm maken wij de mooiste designs

Door onze talenten te combineren zijn wij een allround grafisch design bureau uit Groningen. Wij werken al jaren samen aan allerlei verschillende opdrachten en ondersteunen elkaar bij nieuwe uitdagingen. VULM is gespecialiseerd in film en fotografie, neem vooral een kijkje op de website ( gemaakt door Opstip )

About Vulm

Een beeld en geluid kunstenaar uit Sappemeer. Bart Feeburg heeft met zijn studie Beeld&Geluid een enorme kennis en door zijn muzikaliteit een schat aan ervaring om video’s net iets meer te geven dan normaal. 

De muzikant

Bart is drummer in de band Woodgrain. Waarom is juist drummer zijn een enorm voordeel bij een video maken? Zijn timing en gevoel voor ritme maakt VULM video’s uniek en herkenbaar.

Samenwerken?!

Het is mogelijk om bij OPSTIP video en fotografie als service erbij te krijgen bij een bestaande of nieuwe opdracht. Hierdoor zijn de lijnen veel korter en u hoeft geen extern bedrijf te vinden voor een optimaal resultaat. Andersom is natuurlijk ook mogelijk, u kunt bij VULM ook diensten van OPSTIP erbij krijgen. 

Twee vrienden met beide een eigen onderneming die samen unieke en prachtige producten maken. 

Check vooral de voorbeelden op YOUTUBE

Details

Services
Branding, Design, Marketing, Webdesign, Video, Fotografie, Live registratie, Online content

Client
Mimics

Mijn rol
Partners

Since
2015

Klaar om meer uit uw werk te halen