Website nodig?

Wij willen u eigenlijk direct feliciteren met deze top keuze, want met OPSTIP heeft u voor een betaalbare prijs een super toffe snelle moderne website die uw bezoekers enorm kunnen waarderen.

Een OPSTIP website heeft voordelen voor een { Kleine – Starter – Specifieke dienst } onderneming die in het kort duidelijk wil uitleggen wat de bezoeker kan verwachten van jou. Door een frisse en strak design in combinatie met uw huisstijl zal de website direct opvallen en herkenning geven.

Samen met u maken wij een plan van aanpak om zo snel mogelijk online te kunnen zijn. 

vanaf €1500.- 

ONE-PAGE website mogelijk in overleg vanaf €850.-

homepage_mockup.png
website-page-template-internet-web-1624028_1

Webshop

Een webshop is meer dan een simpele website. Je wilt dat bezoekers de site mooi vinden maar tegelijk ook uw webwinkel. Wij zijn ervaren in het inrichten van webshops met de uitstraling van een website. 

Hier het echte en eerlijke verhaal.. Het is niet nodig om maandelijks een fors bedrag te betalen om uw webshop online te houden. Wij werken namelijk met eenmalige prijzen! Geen verrassingen of verborgen kosten. Wij maken samen met u een prachtige webshop, zodat u daarna zelf de webwinkel kan runnen. 

Prijs vanaf: €3600.- ( Geen maandelijkse kosten ) Of bel als u specifieke vragen heeft

Website +

U heeft meer nodig dan een simpele website, want uw bezoekers verdienen de kwaliteit die ze gewend zijn van uw bedrijf.  

Met een WEBSITE+ krijgt u alles wat u mag verwachten van kwaliteit. Wij zijn namelijk eerlijke en directe ondernemers, geen poespas maar duidelijke zaken. Wij verbergen de online trucjes niet voor u, maar wij leveren ze aan. Denk bijvoorbeeld aan SEO, Analytics, Nieuwsbrieven geautomatiseerd, Social media integratie en simpele toepassingen die de bezoeker en u niet ziet, maar heel veel meerwaarde heeft. 

Laten we kennis maken en u verrassen met een creatief nieuw energiek oplossingsgericht plan op maat, wat u gegarandeerd gaat enthousiasmeren. 

SEO Google
pexels-photo-433617

Social Media

Wij zijn ervaren in het beheren en creëren van een actieve sociale media. Haal meer uit uw product door deze online te promoten. 

Omdat OPSTIP creatief denkt en maakt kunt u op 1 adres alles vinden, verzinnen, bedenken, maken, uitvoeren, proberen, gewoon doen. Want wij maken alles zelf! 

  • VIDEO
  • FOTOGRAFIE
  • GRAFISCHE VORMGEVING
  • CONCEPT
  • STRATEGIEEN 

Neem gerust contact met ons op en stel vrijblijvend uw probleem/vraag. 

Online Marketing

WORD GEZIEN! U wilt uw bedrijf of product promoten?! Neem van ons aan dat dit een reis is en geen enkele bestemming. Met een strategisch marketingplan die wij samen met u kunnen maken, stippelt u de route uit waar voor iedereen de eindbestemming moet zijn.

Het gaat tegenwoordig sneller en oneerlijker…

Oneerlijker? Ja, het is niet meer het beste product dat wint. Maar het beste verhaal bij een product dat mensen willen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie, want wij vinden persoonlijk contact bij een online marketing actie cruciaal!

Bel gerust voor vragen.

pexels-kaboompics-com-6375.jpg

Wij houden van eerlijk en persoonlijk contact, direct en duidelijk. Stuur gerust een Whatsapp berichtje of bel. Voelt u zich alsjeblieft niet bezwaard om vragen te stellen, de basis van een goede samenwerking is open communicatie. STUUR SNEL EEN BERICHT OF BEL GERUST 

durf jij buiten de box te denken?

KOm in contact