Kleine aanpassing, groot verschil.

De kracht van Nudging (Marketing2.0)

De Mogelijkheden

Val op

Webdesign

Het is mogelijk bij OPSTIP, voor een eerlijke prijs een prachtige website.
door doen

Marketing 2.0

Kleine aanpassing, groot verschil. Zet slimme marketing in voor uw bedrijf.
breng verandering

Management

Crisis situaties, vragen om een onorthodoxe manier van aanpakken. Ik durf dat!
blijf jezelf

Branding

Met Branding zorgt u voor de juiste uitstraling en bereikt hierdoor uw doelgroep.
OPSTIP digital media

De out of the box experts uut Grunn!

wij doen, waar wij goed in zijn. In oplossingen denken, problemen geven kansen vinden wij. Door fouten maken zijn wij de 'out of the box experts' geworden.

Het leven is niet te voorspellen, soms lijkt alles mee te zitten en dan ineens alles tegen. Juist die tegenslagen maakt sterker, als je er tenminste van wilt leren. Op autodidactische wijze zijn wij OPSTIP de leukste, uniekste, eerlijkste, pragmatischte, creatiefste, directste en vaak met de eerlijkste prijs uw beste keuze voor het probleem.  

Webdesign

01 - Nice & Easy

Voor de kleine ondernemer, een overzichtelijke ONE-PAGE pagina. Check de voordelen

02 - Extra

De website voor iedere ondernemer, genoeg ruimte om u te onderscheiden. Bekijk de opties

03 - Exclusief

Haal meer uit uw onderneming door ONLINE verder te gaan, veel meer mogelijkheden. bijv. webshop

Video afspelen

Video makers

Een gevoel dat je wilt delen, dat is muziek voor Miles Rockerfield. Als kleine jongen droomde hij over uitverkochte zalen en gillende meiden. In zijn jonge jaren heeft Miles geleefd als een rockster, met zijn laatste dollars is hij gaan reizen en dat heeft zijn leven verandert.  

Het waren de jam-sessies met muzikanten die hem over de hele wereld hebben gebracht. Die jaren zijn voorbij gevlogen en achteraf komt er de spijt. Niks is bewaard gebleven, het zijn alleen de herinneringen. Met zijn Mr.Sessions wil hij iedereen laten genieten

Miles Rockerfield is het merk. Wij hebben voor dit project geprobeerd mensen nieuwsgierig te maken, we hebben Miles een gezicht gegeven met een verhaal. Dat verhaal vertelt direct wat het is. De Mr.Sessions is vanuit de corona crisis opgezet om de muzikanten een steuntje in de rug te geven. Voor meer informatie nodig ik u graag uit voor een kop koffie. 

Durft u anders te ondernemen? Wij bieden verrassende oplossingen.

Vragen?

Neem gerust contact op

OPSTIP DIGITAL MEDIA

Elk probleem is anders en heeft een unieke oplossing nodig. Wij zijn een kleine creatieve startup uit Groningen die geen uitdaging uit de weg gaat. Door anders te denken, kun je anders doen. Wij durven Out of the Box te gaan en komen altijd met een Creative Solution

Voor een opdracht op maat kunt u een aanbieding op maat terug verwachten. Wij werken samen met U en niet voor U, daardoor wordt het geleverde product precies wat u mag verwachten. Door onze eigenwijze en gedurfde manier van aanpakken krijgt u altijd een Uniek product en waar voor uw geld. We komen graag met u in contact.

durf jij buiten de box te denken?

Snel in contact
Follow
Share
Facebook
Twitter
Email